ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβολή και στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Η ομοσπονδία που λέγεται ΕΠΟ δεν έπραξε το αυτονόητο. Να σταθμίσει καλά τα δεδομένα, να κρίνει την κατάσταση και να πράξει το αυτονόητο. Την ώρα που ακόμα έχει περιοχές στο κέντρο της Αθήνας με 30 πόντους χιόνι, δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί το αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη. Επειδή, όμως, αυτή η «αστειότητα» δεν θα μπορούσε να μην περιοριστεί, η Πολιτική Προστασία έκανε ό,τι έπρεπε. Ανέστειλε για αύριο Τετάρτη όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στις 4 περιφέρειες που πλήττονται από το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίς». Αναβολή και στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Δεν θα γίνει η αυριανή ρεβάνς Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Καμία συναίσθηση από την ομοσπονδία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όλη η Αττική στην «κατάψυξη», μετακίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά η ΕΠΟ το «χαβά» της. Το πρωί της Τρίτης, ενώ το Κράτος είχε κηρύξει σε αργία και την Τετάρτη, η ομοσπονδία όρισε διαιτητές για τις άλλες δύο αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Αναβολές σε ματς ακόμα και σε κλειστά γυμναστήρια, διεθνών διοργανώσεων. Δεν ήταν εφικτό να φτάσουν στην Αθήνα οι αποστολές των ομάδων. Αλλά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός θα γίνονταν κανονικά!

Όμως ό,τι δεν κάνει η ΕΠΟ, το κάνει το Κράτος. Η Πολιτική Προστασία, με την κατάσταση να παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη στο Λεκανοπέδιο, αποφάσισε το προφανές. Δεν θα γίνει ο αγώνας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Όχι μόνο αυτό αλλά και κάθε άλλη, αθλητική δραστηριότητα στην περιφέρεια Αττικής, αλλά και στις αντίστοιχες Κρήτης, Νοτίου Αιγίου, αλλά και στις περιφερειακές ενότητα Βοιωτίας και Εύβοιας, της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αναβολή και στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει: «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button