ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβάλλεται η διαμαρτυρία της ΘΥΡΑΣ 7

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Την Κυριακή το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη και η πορεία διαμαρτυρίας των φίλων του Ολυμπιακού κατά του μέτρου της περιορισμένης παρουσίας του κόσμου στις κερκίδες. Αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί. Αναβάλλεται η διαμαρτυρία της ΘΥΡΑΣ 7

Αναβάλλεται η διαμαρτυρία

Με ανακοίνωσή της η ΘΥΡΑ 7 έκανε γνωστό πώς η αυριανή πορεία διαμαρτυρίας δεν θα πραγματοποιηθεί. Διότι δεν θα διεξαχθεί το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια απόφαση που είχαν πάρει οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι οποίου καλούσαν όλους τους κατόχους διαρκείας, αλλά και γενικά τον κόσμο του Θρύλου να εκφράσει την αντίθεσή του, στο μέτρο που αποφασίστηκε για την περιορισμένη παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Αναβάλλεται η διαμαρτυρία της ΘΥΡΑΣ 7.

Στη σελίδα της στο facebook, η ΘΥΡΑ 7 αναφέρει: «ΑΝΑΒΟΛΗ!

Από  την στιγμή που ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε και επειδή η διαμαρτυρία μας είναι συνυφασμένη με το ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να μπούμε στο γήπεδο με αυτά τα ΑΔΙΚΑ μέτρα της κυβέρνησης!

Η διαμαρτυρία μας αναβάλλεται για το επόμενο παιχνίδι!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να ΣΤΕΡΕΙΤΕ από τόσες χιλιάδες κόσμο που αγόρασε διάρκειας το δικαίωμα να δει αγώνες της ομάδας του!

Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ΔΕΝ την γλιτώσατε!

ΕΜΕΙΣ Ξέρουμε να κρατάμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

για να μας δείτε ΟΠΩΣ πρέπει

ΟΤΑΝ πρέπει!

Οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ επιτέλους ΠΑΡΤΕ πίσω τα μέτρα που διαχωρίζουν τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ μέχρι να νικήσουμε!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button