ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανεώθηκε ο τοίχος των πρωταθλητών (video)

Με όμορφο video η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ανανεώθηκε στο προπονητήριο του Ρέντη ο τοίχος με τις κατακτήσεις τροπαίων του Αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει απτόητος να κατακτά κορυφές να δημιουργεί ρεκόρ, να αναδεικνύει νέα μεγαλεία. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Σαφέστατα το φετινό νταμπλ που κατέκτησε η ομάδα ποδοσφαίρου και το οποίο ήταν το 18ο στην ιστορία της ήταν το πιο γλυκό και στοιχειοθετήθηκε με το 45ο Πρωτάθλημα και το 28ο Κύπελλο. Κι αυτό, διότι επιτεύχθηκε κόντρα σε όλους και σε όλα! Απέναντι σ’ ένα σαθρό σύστημα, ένα κατεστημένο που είχε στοχεύσει στο να δημιουργεί συνεχώς εμπόδια. Όμως η «αρμάδα» του Πέδορ Μαρτίνς τα κατάφερε αφήνοντας τη σκόνη της στους αντιπάλους της.

Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζει ακάθεκτος να κατακτά τρόπαια και να επιτυγχ΄νει όλα τα όνειρα και βλέψεις του. Μάλιστα, τοίχος των πρωταθλητών, στο Ρέντη, είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς, για όσα έχει επιτύχει αυτή η ομάδα, αλλά και για όσα σχεδιάζει να πετύχει!

Εκεί, όπου «ενημερώθηκαν» τα  νέα νούμερα, σε πρωταθλήματα, Κύπελλα και ευρωπαϊκές συμμετοχές. Δείτε τη διαδικασία, μέσα από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ, γεμίζοντας με υπερηφάνεια εκατομμύρια πιστούς οπαδούς της ομάδας ανά τον κόσμο!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button