ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανέωση ΧΤΕΣ στον Γιούσεφ και μπράβο στον Ξενιτίδη

Tρίτο μάτς μέσα στο 2022 και ακόμα μία κακή εμφάνιση της ομάδας αλλά κυρίως στο Β ημίχρονο όταν και βγήκαν κομβικοί παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά.

Απόλυτα και ξεκάθαρα ξαναφάνηκε ότι η ομάδα θέλει δημιουργό . Θέλει ένα παίκτη που θα εκμεταλλευεται τους συμπαίκτες του και θα τους δημιουργεί τις κατάλληλες προυποθέσεις. με λίγα λόγια ,η ομάδα θέλει ένα  νέο Βαλμπουενά.

Και βέβαια, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, γιατί ο Τικίνιο είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει το killer ένστικτο, αλλά μέχρι να το βρεί αυτό και να μπεί στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας με τον τρόπο που το κάνει ο Ελ Αραμπί, με συγχωρείτε αλλά ο Μαροκινός  είναι λίρα 100 και παραπάνω  για την ομάδα και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τέτοιος επιθετικός ΔΕΝ έχει ξαναέρθει όχι στον Ολυμπιακό αλλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από κει και πέρα,η ομάδα  σαφέστατα βρίσκεται σε κρίση και το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει αυτή αλλά και το πως θα το διαχειριστεί ο προπονητής  για να μπορέσει να το περάσει αυτό το κακό φεγγάρι όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Γιατί το Πρωτάθλημα συνεχίζεται όπως και το Κύπελλο και ο  ανήφορος μεγαλώνει .

Υπήρχε, όμως, και ένα κέρδος. Ονομάζεται Ξενιτίδης. Ο 23 χρόνος, που αγωνίζεται στην u23 ήταν εξαιρετικός, μεστός και πολύ σοβαρός. Ενας παίκτης ο οποίος μπήκε στο ρόστερ και την αρχική 11άδα και ήταν το μοναδικό κέρδος σε ένα ημίχρονο που η ομάδα έμοιαζε Ντόκτορ-Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button