ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Κούπερ με την Νότιγχαμ

Στην επέκταση συμβολαίου με τον αρχιτέκτονα της φετινής ανόδου μέχρι το καλοκαίρι του 2024 προχώρησε η νεοφώτιστη στη Premier League ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ακλόνητη εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του Στιβ Κούπερ απέδειξε η Νότιγχαμ, με τους ανθρώπους της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη να τα βρίσκουν σε όλα με τον Άγγλο τεχνικό για να επεκτείνουν το συμβόλαιό του.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το «Sky Sports» το συμβόλαιο του Κούπερ που έληγε το καλοκαίρι του 2023, επεκτάθηκε κατά έναν χρόνο, ως το 2024.
Μάλιστα, η συνάντηση του 42χρονου τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, ενώ φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για να δοθούν περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στην επιστροφή της στην Premier League.

Θυμίζουμε ότι ο Στιβ Κούπερ ανέλαβε τα ηνία της Νότιγχαμ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η αγγλική ομάδα  βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού και με ένα απίστευτο ντεμαράζ κατάφερε να την βάλει στα Playoffs και να κερδίσει την άνοδο από την Championship στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button