ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ανανέωσε ως το 2024 ο Μαρτίνς [vid]

Ο προπονητής των τίτλων και της αναγέννησης του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που έχει διάρκεια άλλα δύο χρόνια. Ανανέωσε ως το 2024 ο Μαρτίνς.

Ο Μαρτίνς παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού ως το 2024

Η συνέχεια της πετυχημένης συνεργασίας των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Πορτογάλο προπονητή είναι γεγονός. Ο Μαρτίνς θα κάθεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ως το 2024. Ο ίδιος βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκεί ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τον professor να δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο του Θρύλου. Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», για άλλα δύο χρόνια. Ως το καλοκαίρι του 2024.

Η πετυχημένη συνεργασία συνεχίζεται

Μια συνεργασία που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2018, όταν πρωτοήρθε ο Μαρτίνς στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημη η εποχή Μαρτίνς στο Λιμάνι. Με τον Πέδρο να συμβάλει στην αναγέννηση του Ολυμπιακού. Την πρώτη χρονιά δεν ήρθε το πρωτάθλημα. Όμως ακολούθησαν δύο στη σειρά (2020 και 2021), ένα Κύπελλο Ελλάδας (2020), αλλά και μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη. Με προκρίσεις κόντρα σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Μίλαν και η Άρσεναλ, μεταξύ άλλων. Το πιο σημαντικό. Ανανέωσε ως το 2024 ο Μαρτίνς.

Τα επιτεύγματα του Πέδρο στον Ολυμπιακό

Με τον Μαρτίνς άλλαξε το status του Ολυμπιακού. Κέρδισε πόντους. Παράλληλα, ο κόσμος βλέπει μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη, που θέλει να προσφέρει χαρά στον κόσμο. Μια ομάδα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός πέρασε τρεις καλοκαιρινούς προκριματικούς και βρέθηκε στους ομίλους του Champions League. Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι το όραμα. Αυτό που υπάρχει ξανά στο μυαλό όλων. Μέσα στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο. Το όραμα για ακόμα καλύτερες στιγμές και μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην ξεχνάμε πώς είναι πλέον ο πολυνίκης προπονητής του Θρύλου στα Κύπελλα Ευρώπης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button