ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάλυση φάσεων από το… τηλέφωνο!

Μπλακ άουτ στην Κέρκυρα και ο Κάκος αναφέρεται στις φάσεις με τηλεφωνική περιγραφή.

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Αυτό που συμβαίνει απόψε με την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 18ης αγωνιστικής από τον Τάσο Κάκο στο Ανοικτό Κανάλι. Ο τηλεκριτικός διαιτησίας είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα. Δυστυχώς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το νησί έχει μπλακ άουτ και δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω skype, όπως ενημέρωσαν οι παρουσιαστές της κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής.

Το ωραίο στην ιστορία αυτή είναι πώς στο skype μπορείς να βγεις και μέσω κινητού. Απλά θα πληρώσεις κάτι παραπάνω, αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο ανοιχτοχέρηδες στο συγκεκριμένο κανάλι. Έτσι, έχουν τον Τάσο Κάκο στην τηλεφωνική γραμμή να αναλύει τις φάσεις. Πάμε και στο ωραίο.

Ο Κάκος δεν βλέπει τις φάσεις ζωντανά, αλλά σχολιάζει ό,τι του πουν από το στούντιο. Κάνει και μαθήματα διαιτησίας για φάσεις που δεν μπορεί να δει. Τις έχει δουλέψει από πριν. Και την ώρα της εκπομπής απλά του λένε ποια φάση προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες και εκείνος την αναλύει. Πολύ μπροστά είναι οι άνθρωποι!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button