ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ανακοίνωσε Παντελή και Παπαμαρκάκη

Οι δύο νεαρές γκαρντ εντάχθηκαν στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμα νεαρά κορίτσια ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.Ο Ερασιτέχνης Θρύλος έκανε γνωστό, πριν λίγο, πώς στο ρόστερ της ομάδας εντάσσονται η Αθανασία Παντελή (ημ. γέννησης 28/8/2002) και η Βασιλική Παπαμαρκάκη (ημ. γέννησης 13/2/2001). Οι δυο νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται στη θέση του γκαρντ και θα αποτελέσουν δύο ακόμα λύσεις για τον Γιώργο Παντελάκη, σε αυτή τη νέα χρονιά με τις πολλές αλλαγές και τις ιδιαιτερότητες λόγω κορωνοϊού.

Η Αθανασία Παντελή στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να διευρύνουμε το σερί των επιτυχιών».

Από ην άλλη, η Βασιλική Παπαμαρκάκη με τη σειρά της επισήμανε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για έμενα το γεγονός ότι εντάσσομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη και περιμένω να ζήσω μεγάλες στιγμές αγωνιζόμενη στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό που. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και να είμαστε υγιείς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button