ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα στη Μαρίνα Ζέας!

Χωρίς τη βοήθεια της Πολιτείας, αλλά με την οικονομική αρωγή του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόκειται να ανακατασκευαστούν τα γήπεδα στη Μαρίνα Ζέας, τα οποία θα φιλοξενούν τα τμήματα τένις και τεσσάρων μαχητικών αθλημάτων.

Το γεγονός αυτό, γνωστοποίησε η γενική διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων στα social media:

Ότι γκρεμίζεται… δημιουργείται ξανά! Έτσι κάναμε και εμείς στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας. Δυστυχώς η πρώτη κατασκευή είχε πολλά λάθη και παραλείψεις από τον μηχανικό που είχε αναλάβει τότε το έργο. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και εδώ είναι η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. Και για αυτό, τόσο στον σύλλογο ιστορικά, όσο και στους αθλητές που θα κάνουν χρήση των γηπέδων, αξίζει απλά το τέλειο!

Δεδομένα, δεν έχουμε πολλές εγκαταστάσεις. Κακώς, γιατί το αξίζουμε σαν σύλλογος για την προσφορά μας στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Ωστόσο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε, χωρίς καμία κρατική βοήθεια και μόνο με την αρωγή του ευεργέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Πολεμικών Τεχνών στις οποίες στεγάζονται 4 μαχητικά αθλήματα και σε λίγες μέρες να έχουμε έτοιμα και 3 σύγχρονα γήπεδα τένις στην Μαρίνα Ζέας.

Τα λόγια είναι πολλές φορές περιττά όταν τα έργα μιλούν από μόνα τους, παρ’ όλα αυτά κάποιες φορές είναι καλό να γνωρίζει και ο κόσμος πως έχουν τα πράγματα και να αποδίδονται τα εύσημα εκεί που πρέπει!”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close