ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλοι ψυχάρες και άλλοι για σελφι

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σήμερα στο μνημόσυνο της Θύρας 7. Όπως κάθε χρόνο άλλωστε έτσι και φετος μπορέσαμε να εντοπίσουμε πολλές γνωστές φυσιογνωμίες. Μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσε να λείψει και μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του γηπέδου, ο αγαπημένος σε όλους Μιχάλης Κουλίζος.

Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αλλά φαίνεται πως είναι τόσο μικρά και δεν μπορούν να λυγίσουν με τίποτα την δύναμη της ψυχής του και την ερυθρόλευκη του καρδιά. Δίχως να λογαριάζει ούτε την απόσταση, ούτε τίποτα, ο Μιχάλης βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Όπως κάθε φορά που η αγαπημένη του ομάδα έχει αγώνα ξεκινάει από την Αμφιάλη και έρχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη και πίσω πάλι στο σπίτι του. Μόνο και μόνο για να δει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Την ώρα που μερικοί δεν έρχονται καν στο γήπεδο ή έρχονται και περιορίζονται σε μια σέλφι και φεύγουν δέκα λεπτά πριν το τέλος, είναι και πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους ο Μιχάλης που βρέξει χιονίσει βρίσκεται δίπλα στον Θρύλο. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Η ψυχική του δύναμη μας εμπνέει και αξίζει τον σεβασμό όλων μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close