ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άλλαξε το φιλικό στο μπάσκετ Γυναικών

Φιλικών συνέχεια για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν την Τετάρτη το δεύτερό τους ματς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Με τον αντίπαλο να διαφοροποιείται την τελευταία στιγμή. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει τελικά το Μοσχάτο. Άλλαξε το φιλικό στο μπάσκετ Γυναικών.

Νέο φιλικό για το μπάσκετ Γυναικών

Την περασμένη Τετάρτη οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν το πρώτο φιλικό της σεζόν. Ένα ματς που έγινε με αντίπαλο τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Το ματς έγινε εκτός έδρας. Ήταν ένα φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο εξάλλου δεν κράτησαν σκορ. Στο ματς εκείνο δεν αγωνίστηκαν οι Νικολοπούλου, Αγιούσο και Δίελα. Οι τρεις παίκτες αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα και ο Μάρτινς Ζίμπαρτς αποφάσισε να τις προφυλάξει.

Άλλαξαν αντίπαλο οι «ερυθρόλευκες»

Εξάλλου, καθημερινά οι κοπέλες του Θρύλου ανεβάζουν στροφές. Ημέρα με την ημέρα αυξάνεται η ένταση των προπονήσεων. Πλέον, αρχίζουν τα φιλικά και το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει, εντατικά, το μοντάρισμα της ομάδας. Το απόγευμα της Τετάρτης (17:30), οι κοπέλες του Ολυμπιακού δεν θα αντιμετωπίσουν τελικά το Μοσχάτο. Την Τρίτη άλλαξε ο αντίπαλος. Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» θα κοντραριστούν εκτός έδρας, ξανά, με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Άλλαξε το φιλικό στο μπάσκετ Γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button