ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλαγή σελίδας στη Σχολή Ιωαννίνων

giannina_1

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων. Ο Ολυμπιακός που από το 2015 είχε και πάλι Σχολή στην πόλη των Ιωαννίνων δυναμώνει ακόμη περισσότερο με τη νέα συνεργασία η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος των παιδιών της Ηπείρου.

 

Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του στα Ιωάννινα για την αδιάκοπη δουλειά τους και εύχεται στους νέους συνεργάτες και υπεύθυνους της Σχολής κ.κ Τόλη Αποστόλο και Μητσιόπουλο Γιώργο κάθε επιτυχία στο δύσκολο αλλά όμορφο “ταξίδι” που ξεκινούν.

 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι δυνατή και στα Ιωάννινα και στο τεχνικό επιτελείο της Σχολής φιγουράρει και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας ο κ. Αλέκος Τάτσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι   ο  ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων έχει περισσότερα από 200 παιδιά στην Ακαδημία του και είναι από τις καλύτερες στο νομό.

Στην διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησαν με τους παλαίμαχος άσους Δημήτρη Μαυρογενίδη και Γιώργο Κοκολάκη που είναι εδώ και χρόνια στην Ακαδημία (προπονητής και σκάουτ αντίστοιχα) και άκουσαν πολύτιμες συμβουλές. “Η συνεργασία με τον Ολυμπιακό είναι μια χρυσή ευκαιρία για εσάς και για τα παιδιά του νομού. Η Ήπειρος πάντα είχε ποδοσφαιρικό ταλέντο και πρέπει όλοι μαζί να το δουλέψουμε. Εύχομαι να βγουν και παιδιά από τα Γιάννινα για την Ακαδημία μας”, είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαυρογενίδης (Προπονητής Κ-17) ενώ ο Γιώργος Κοκολάκης (σκάουτερ) συμπλήρωσε: “Πιστεύουμε σ’ εσάς και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να φτάσετε εκεί όπου όλοι θέλουμε”.

Στην διάρκεια της ξενάγησης τα στελέχη της νέας Σχολής είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Ντομίνγκεζ ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους και όταν ενημερώθηκε για το νέο εγχείρημα τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Αργεντίνος είναι πάντα δίπλα στις Σχολές του Δικτύου. Υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά του “φοιτούν” στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Βάρη την οποία “σύστησε” και στον Ιντέγιε για τον υιό του.

 

Στοιχείας Επικοινωνίας 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΧΟΛΗΣ: ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ/ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΑΤΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΛΛΥΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ:  ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 26510 25085

E-mail: ergaleio19@yahoo.gr, soccertolis@yahoo.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button