ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλήθειες και σοκ απο τον Λαρεντζάκη{Pic}

Σοκαρισμένος απο όλα έζησε ο  Γιαννούλης Λαρεντζάκης  κατά τη διάρκεια αλλά και στο τέλος  του  αγώνα  ΑΕΚ-Ολυμπιακού ,δήλωσε ο άσος του Θρύλου στο Instagram.

 

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ο άσος του Ολυμπιακού , σοκάρει με την περιγραφή των γεγονότων: «Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Πάρα πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος του αγώνα ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με έναν παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία.

Ούτε εκεί απάντησα, μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και αντέδρασα μέσα στη φυσούνα μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο. Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κατέκτησα τίτλους προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όταν λένε ότι εγώ προκάλεσα και το λένε αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο σημαντικούς από την ομάδα και τους αθλητές».

Δείτε τις αναρτήσεις του Λαρεντζάκη:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button