ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξίζει την στήριξη όλων μας

1454067

Το κείμενο αυτό γράφεται με αφορμή τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Είναι κάτι το ιστορικό, κάτι το υπέροχο και έρχεται ως επισφράγιση αυτού που λέμε ότι ο Ολυμπιακός είναι… καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Γράφει ο Θάνος Πέππας

Η 27η Οκτωβρίου είναι ακόμη μία ιστορική ημέρα και εμπεριέχει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ένα επιπλέον άθλημα το οποίο βρίσκεται υπό την αγκαλιά του, και λέμε αγκαλιά γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια, ξεκινάει το ταξίδι του εκτός συνόρων και μπορεί να καταγράψει πολλές επιτυχίες όπως έχει γίνει και στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανδρών, στο βόλει ανδρών και γυναικών, στο πόλο, στην ιστιοπλοΐα και γενικώς σε όλα τα αθλήματα.

Πως λοιπόν να μην αξίζει η στήριξη τόσο στο γυναικείο μπάσκετ όσο και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Γίνεται να ξεχάσει κανείς την υπερηφάνεια που μας έχει χαρίσει και τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει προσθέσει στο παλμαρέ του από τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών. Η στήριξη και η έμπρακτη αγάπη μπορεί να φανεί από το πιο απλό πράγμα μέχρι το… επίσης πιο απλό! Από την συνδρομή και την απόκτηση της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού μέχρι την φυσική παρουσία μας στους αγώνες. Γιατί κακά τα ψέματα, μία ομάδα που έχει στο πλευρό της και τους φιλάθλους της μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα. Και το βασικότερο, όταν γράφει ιστορία, αυτομάτως ο κόσμος γίνεται μέρος αυτής.

Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις ξεκινάει σήμερα η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη την προσπάθειά της στα ευρωπαϊκά μπασκετικά δρώμενα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια και κάθε ευχή για ότι καλύτερο στο Eurocup!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button