ΜΠΑΣΚΕΤ

Άκρως επιτυχημένη η διεξαγωγή του Προ-Oλυμπιακού

Με επιτυχία στέφθηκε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στη χώρα μας. Το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανήκει στην ιστορία. Επιπλέον, η Εθνική Ελλάδας πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Άκρως επιτυχημένη η διεξαγωγή του Προ-Oλυμπιακού.

Το ΣΕΦ «φιλοξένησε» το Προ-Ολυμπιακό!

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, φιλοξενήθηκαν στο ΣΕΦ πάνω από 50.000 φίλαθλοι. Επίσης, όλοι τους απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί πώς αυτό ήταν αποτέλεσμα των σημαντικών αλλαγών και βελτιώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του. Επίσης, το Στάδιο αποδείχθηκε έτοιμο για να υποδεχθεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η Εθνική μπάσκετ Ανδρών επέστρεψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το γήπεδο όπου έχει γράψει μια από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Επιπρόσθετα, επανέλαβε μια ακόμα επιτυχία. Καθώς εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 χρόνια. Άκρως επιτυχημένη η διεξαγωγή του Προ-Oλυμπιακού.

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΣΕΦ τόνισε πώς: «Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά μας και υποστήριξαν την Εθνική μας ομάδα με τόσο πάθος και ενθουσιασμό. Η παρουσία και η υποστήριξή σας ήταν καταλυτική για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εστιάζει την αθλητική εμπειρία του φίλαθλου κοινού βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button