ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγελόπουλοι: «Μεγαλύτερη αξία αυτός ο τίτλος»

Το Super Cup παρέμεινε στα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού. Μιας και ο Θρύλος ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διότι η διαφορά των δύο ομάδων στο παρκέ φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Αγγελόπουλοι: «Μεγαλύτερη αξία αυτός ο τίτλος».

«Μεγαλύτερη αξία αυτός ο τίτλος»

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν για το πώς έζησαν τον αγώνα που έκρινε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Καταρχάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος. Αλλά με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει μεγαλύτερη αξία ο τίτλος, η εμφάνιση, η νίκη», ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, ούτε τέτοια διαφορά. Ωστόσο η ομάδα είχε αποφασιστικότητα, ενώ διάβασε καλά το ματς. Επίσης μπήκε δυνατά από την αρχή. Βέβαια έχει τον ίδιο κορμό. Αλλά ενισχύθηκε στις θέσεις των παικτών που έφυγαν. Επομένως θα πάμε και φέτος για το καλύτερο».

Αγγελόπουλοι: «Για αυτό είμαστε περήφανοι»

Στη συνέχεια σχολίασαν τη νοοτροπία της ομάδας από την αρχή του ματς ως το φινάλε.  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Υπήρχε μεγάλο πάθος από όλα τα παιδιά και κίνητρο πολύ υψηλό για να αρχίσει η σεζόν σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο γράψαμε ιστορία, τα είδατε… Μιας και έχουν γίνει ιστορικά ρεκόρ που δεν είχαν γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Άρα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όταν το κάνεις αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχει μεγαλύτερη αξία. Νομίζω ήταν εξαιρετική η νοοτροπία μας. Αυτό θέλουμε και θαυμάζουμε. Για αυτό είμαστε περήφανοι».

«Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε»!

Μετά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για την κίνηση του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός κάλεσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να σηκώσει το τρόπαιο του Super Cup. Ο πρόεδρο της ΚΑΕ εξήγησε: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε. Επίσης πόσο πιστεύουν οι παίκτες  τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται» για να συμπληρώσει ο Γιώργος: «Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

«Να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει»

Κατόπιν οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μίλησαν για τους στόχους της φετινής σεζόν. Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμανε: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Δε σημαίνει ότι επειδή πέρσι κάνουν αυτά, θα τα ξανακάνουμε και φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερο». Επιπλέον, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υπογράμμισε: «Στόχος είναι οι τίτλοι στην Ελλάδα. Αλλά και να πάμε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει».

Η αφιέρωση των Αγγελόπουλων για το φετινό Super Cup

Ακόμα οι δύο πρόεδροι της ΚΑΕ έκαναν και την αφιέρωση για την πρώτη κούπα της σεζόν. Αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σημείωσε: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού. Στους παίκτες που ήταν εδώ. Με αποφασιστικότητα. Δεν σταμάτησαν λεπτό», για να προσθέσει αυτή τη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Κώστας (σ.σ.: Παπανικολάου), όλοι οι παίκτες και ο κόουτς το αφιέρωσαν στον Γκος, οπότε ας μείνουμε εκεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button