ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό άφησε δώρο ο Σμιντ πριν φύγει (pic)

O Γκάβιν Σμιντ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ ο Ολυμπιακός, αλλά δυστυχώς παράλληλα αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της για να φύγει στο εξωτερικό.

Παρόλα αυτά ο Γκάβιν είναι ξεκάθαρο το πόσο δέθηκε με τον Ολυμπιακό, κάτι που μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να προσφέρει. Είναι μοναδικό και μαγικό το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στο τάραφλεξ και την κερκίδα και ο Σμιντ το κατάλαβε αμέσως. Όπως κατάλαβε και το ότι οι άνθρωποι που στέκονται πλάι στην ομάδα, το staff όπως λέγεται, είναι εκεί ανά πάσα ώρα και στιγμή για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους παίκτες.

Ένα δείγμα του πόσο ο Γκάβιν εκτίμησε και αυτή τη βοήθεια, τη στήριξη και την αγάπη, είναι το μικρό δώρο που τους άφησε πριν φύγει από το λιμάνι και τον Θρύλο.Το βραβείο που θα μείνει για πάντα και θα θυμίζει την φοβερή και τρομερή παρουσία του στον τρίτο τελικό που ήταν και το ματς κατάκτησης του τίτλου! Ο Σμιντ άφησε με πολύ αγάπη ένα από τα βραβεία  MVP που κατέκτησε φέτος.

Ποιος ξέρει, ίσως να είναι και μια υπόσχεση κατά κάποιο τρόπο εκτός από δώρο ευγνωμοσύνης. Υπόσχεση όχι οτι θα έρθει να τους το πάρει, αλλά ότι μπορεί να έρθει και να… ξαναπάρει κι άλλα τέτοια βραβεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button