ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφήστε τον Μπλατ να κάνει τη δουλειά του ρε “Ειδικοί”

Δεν είπαμε ότι είναι ωραίο να χάνεις από τη Νταρουσάφακα που ήταν τελευταία και με 1-13 πριν το  δικό μας παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το να έρχεται από κάποιους η καταστροφολογία είναι πραγματικά κάτι απαράδεκτο.

Καταρχήν στον αθλητισμό απαγορεύεται να λες ότι ..απαγορεύεται να χάνεις ακόμα και από την τελευταία ομάδα .Και οι άλλοι παίζουν,παλεύουν και στο κάτω κάτω έχοντας αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό έχουν και ένα έξτρα κίνητρο ρε αδερφέ να δείξουν κάτι.

Αρχισαν πάλι κάποιοι να γράφουν για τον Μπλατ και τις ευθύνες του. Πρώτος ο ίδιος είπε ότι ίσως και ο ίδιος να μην πήγε καλά  και να έκανε λάθη και αυτό είναι προς τιμήν του. Γιατί δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να βάζει ασπίδα προστασίας στους παίκτες του.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι πραγματικά τραγικό. Στη νίκη  είσαι μάγκας ,στην ήττα …δάγκας. Σε περνάνε ένα χεράκι γενεές δεκατέσσερις και αυτό είναι.Και αυτό έχει να κάνει με αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν μπάσκετ και θέλουν να το παίξουν προφέσορες. Κανένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο  που ποτέ δεν έχει αποποιηθεί πιθανές ευθύνες σε αποτυχίες. Τρώγονται για τον γκάρντ που πρέπει να έρθει, κάνουν κριτική γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Μάντζαρης. Λες και ο Μπλατ δεν θέλει να δεί την ομάδα του να πετύχει,λές και δεν βλέπει τα όποια κακώς κείμενα ,λές και έχει προηγούμενα με τον Μάντζαρη ή τον Τολιόπουλο ή τον Βεζένκοφ.

Δυστυχώς για κάποιους, ο Μπλατ θα πετύχει. Και θα πετύχει γιατί είναι προπονητής με ποιότητα,με εμπειρία και με τεράστια θέληση…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button