ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άφησε ανοικτή πόρτα επιστροφής στην Εθνική ο «Kill-Bill»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη του φιλικού του Ολυμαπικού με τον Κολοσσό, άφησε ορθάνοικτο παράθυρο επανένταξή του στην Εθνική ομάδα πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του στις τις ανάγκρες του Προολυμπιακού τουρνουά.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του, ώστε να να ενισχύσει τη [γαλανόλευκη» στο Προολυμπιακό τουρνουά, τονίζοντας με νόημα: «Θα δούμε»!

Προηγουμένως σχολίασε την πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός που καθιέρωσε το πρόγραμμα αγώνων «Monday’s Game Night Against Covid-19» στη μάχη κατά του κορονοϊού: «Είναι σπουδαίο αυτό που γίνεται. Έγιναν και δωρεές σε νοσοκομεία. Όλοι να βοηθήσουμε για να ξεφύγουμε από την πανδημία. Μακάρι να περάσει αυτό και όλοι να βοηθήσουμε. Θα γίνουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να περάσει αυτό».
Αναφορικά στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων», είπε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα playoffs. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button