ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αφιερωμένο στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη!» (video)

Στον εκλιπόντα Επίτιμο Πρόεδρο του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Νίκος Γέμελος την κατάκτηση του 26ου συνεχόμενου πρωταθλήματος της κολυμβητικής ομάδας

Απόλυτα ευχαριστημένος τηρουμένων των δυσκολιών που προηγήθηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης και της ελλιπούς προετοιμασίας παρουσιάστηκε ο αρχιτέκτονας των συνεχόμενων πρωταθλημάτων της κολυμβητικής ομάδας του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος, μιλώντας στην κάμερα του Redaroume.gr
«Ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα ο,τιδήποτε είναι, πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο για να τελειώσει το πρωτάθλημα έτσι
Βέβαια αύριο θα περιμένουμε την τελική καταμέτρηση των βαθμών για να δούμε το πρωτάθλημα πώς έχει πάει.
Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο μπροστά Είναι το 61ο πρωτάθλημα, Δύσκολη χρονιά δύσκολη για όλους κι για τους αθλητές και για τους παράγοντες και για του συλλόγους.
Ο Ολυμπιακός όμως πάλι ότι έδειξε ότι μπορεί να είναι πολύ δυνατός εκεί που πρωταγωνιστεί. Στα αθλήματα της πισίνας
Αυτό το πρωτάθλημα πιστεύω ότι πρέπει να το αφιερώσουμε σ’ έναν άνθρωπο που έφυγε αυτή χρονιά από κοντά μας τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, που είχε αρχίσει την εφορία του από το άθλημα της κολύμβησης. Έτσι ο τίτλος πιστεύω ότι θα πρέπει να μας τον θυμίσει.
Η εφετινή διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, ιδιαίτερα κάποια παιδιά όπως ο Χρήστου, όπως ο Εγγλεζάκης από άλλους συλλόγους έκαναν πολύ καλές επιδόσεις.
Τώρα όμως δεν ήμασταν και τόσο καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε μείνει πίσω. Δεν έκαναν προπόνηση τα παιδιά τις ημέρες του lock down Έτσι αναγκαστικά σ’ ένα δίμηνο αναγκαστήκαμε να πιάσουμε πους χρόνους αυτούς που κάναμε σ’ αυτό το πρωτάθλημα»
Όσον αφορά τους στόχους της επόμενης χρονιάς ο Νίκος Γέμελος σημείωσε:
«Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά είναι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο του 2021. Πιστέυω ότι θα έχουμε και πάλι τους περισσότερους αθλητές σε αυτή την διοργάνωση»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button