ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΧωρίς κατηγορία

Αφετηρία με φόντο το Τόκιο

Η εθνική πόλο Ανδρών ξεκινά την Παρασκευή 11 Ιουνίου την προετοιμασία της, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με 19 πολίστες, τους οποίους συμπεριέλαβε στις κλήσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της Ελλάδας για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Η αποστολή έχει ερυθρόλευκο χρώμα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάνος Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης και Γιάννης Φουντούλης από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Επίσης οι Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Κώστας Κάκαρης που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, ο Χριστόδουλος Κολόμβος που είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό, όπως και οι Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γουβής (Βουλιαγμένη), Κώστας Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης (Μπρέσια) και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιούγκ).

Η εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει (13-18/6) προετοιμασία στη Χαλκίδα και από 19-22/6 με την Ισπανία, στη συνέχεια θα μεταβεί στη Τιφλίδα (25/6-2/7) για το Super Final του World League. Θα ακολουθήσει κοινή προετοιμασία με την Ολλανδία (15-18/7). Τέλος, στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button