ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφετηρία για τις ομάδες βόλεϊ

Το… καλοκαίρι τέλειωσε. Δεν είναι μόνο πώς μπήκε, έστω και ημερολογιακά, το φθινόπωρο. Αλλά πώς σε λίγο καιρό θα έχουν ξεκινήσει όλα τα αθλήματα. Από τα τελευταία είναι το βόλεϊ. Διότι το καλοκαίρι υπήρχε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε Άνδρες και Γυναίκες. Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο υπάρχουν και τα προ-Ολυμπιακά τουρνουά. Όμως, η δουλειά των συλλόγων αρχίζει. Αφετηρία για τις ομάδες βόλεϊ.

«Πρώτη» για ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ

Έτσι, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά για το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ. Δηλαδή να αρχίσουν οι δύο ομάδες του Ολυμπιακού την προετοιμασίας του. Αν και υπάρχουν απουσίες, λόγω των διεθνών αθλητών και αθλητριών τους. Διότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και παίκτριες στις εθνικές τους ομάδες. Όμως, η εκκίνηση θα δοθεί. Διότι τον Οκτώβριο θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και η δουλειά πρέπει να γίνει.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 είναι η «πρώτη» για την ομάδα Ανδρών, ενώ στις 19:00 η αντίστοιχη των Γυναικών. Εξάλλου, θα υπάρχουν απουσίες, αλλά ο «κορμός» των δύο ομάδων θα δώσει το «παρών». Ωστόσο, σε αυτό το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα δοθεί αρκετό βάρος και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εξάλλου, όπως λένε όλοι οι προπονητές, στην προετοιμασία «χτίζουν» οι ομάδες για να έχουν πετυχημένη σεζόν. Άρα είναι σίγουρο πώς θα γίνει πολλή δουλειά τις επόμενες εβδομάδες. Αφετηρία για τις ομάδες βόλεϊ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button