ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αδικία! Δεν δόθηκαν άλλα δύο πέναλτι στην Τούμπα! (video)

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη που θα συζητηθεί πολύ

Μόνο δύο λένε πως ήταν τα πέναλτι που δόθηκαν χθες στον ΠΑΟΚ για να καταφέρει να “σκοτώσει το θηρίο”, το μισό θηρίο αφού ο ΠΑΣ Γιάννενα πάλι καλά, κατάφερε να… κατεβάσει ενδεκάδα στην Τούμπα! Αμ δε που ήταν δύο. Τα πέναλτι ήταν στην πραγματικότητα τρία κι όμως, δεν δόθηκε ποτέ το τρίτο και το τέταρτο πέναλτι.

Μιλάμε για κατάφωρη αδικία, για πράγματα τα οποία θα πρέπει να θορυβήσουν λίγο την “δική τους” όπως έχουμε ακούσει στο παρελθόν ΕΠΟ. Και να τραβηχτούν και ορισμένα αυτιά. Δεν είναι δυνατόν ο… σπρωχτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος να στερείται από ένα τρίτο πέναλτι το οποίο ξεκάθαρα έγινε αλλα΄κανείς ποτέ δεν το έδωσε. Είναι ντροπή απλά. Τα πάντα στημένα σε αυτό το τόπο.

Ιδού το γράφημα και ακολουθεί η εξήγηση και το βίντεο!

Πόσα ήταν τα πέναλτι που δόθηκαν; Δύο. Πόσα από αυτά ήταν; Κανένα. Άρα λοιπόν το ένα θεωρείται ως μη γενόμενο. Και επιεδή κανένα από αυτά δεν ήταν προκύπτει πολύ απλά πως ακολουθείται ο χρυσός κανόνας της “αλάνας” στα τρία κόρνερ ένα πέναλτι. Σύνολο κόρνερ 7. 3+3+1 σε άθροισμα. Να τα δύο πέναλτι. Όμως το ένα δεν μπήκε γκολ. Άρα, ιδού η κατάφωρη αδικία. Αφού το ένα δεν μπήκε, που είναι το τρίτο πέναλτι που θα έπρεπε να δοθεί κύριοι; Αν δεν είναι αδικία αυτό τότε τί είναι;;; Σφαγή στο γόνατο!!! Επισης πρέπει να τιμωρείται και η πρόθεση.

Η ξεφτίλα δεν έχει όριο και ιδού η κατάφωρη αδικία κατά του ΠΑΟΚ που δεν του δόθηκε τρίτο και τέταρτο πέναλτι, ενω τα όσα έγιναν αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως θα έπρεπε να είχε δοθεί και τρίτο, έως και τέταρτο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close