ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Aυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ενα από τα σπουδαιότερα σάιτ που ασχολούνται με το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο λόγος για το “goal.com”, που  φιλοξένησε  άρθρο για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος, τονίζεται, πως έχει δώσει 1,6 εκατομμύρια ευρώ μόνο την περσινή χρονιά, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις εκπροσώπου της UNICEF, που επαινεί την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όλο το δημοσίευμα που έχει τίτλο “Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, δείχνει γενναιοδωρία εν μέσω οικονομικής κρίσης”: “Ο Ελληνικός σύλλογος απολαμβάνει μία επιτυχημένη συνεργασία με τη UNICEF τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βοηθήσει τον εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στο Τσαντ.

 

Η συνεργασία μεταξύ του πιο επιτυχημένου συλλόγου στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και στον παγκόσμιο οργανισμό για τα παιδιά σε περισσότερες από 190 χώρες, ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια και από τότε έχει σώσει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών.

Η εκστρατεία της UNICEF “100% εμβολιασμός” στοχεύει σε χώρες όπου η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στον κόσμο, όπως το Τσαντ, το Νότιο Σουδάν και η Ανγκόλα.

«Ο Ολυμπιακός αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της UNICEF από το 2013 και τον μεγαλύτερο αθλητικό δότη για την εκστρατεία.

Χάρη στην υποστήριξη του Ολυμπιακού και άλλων συντελεστών, η εκστρατεία της UNICEF είχε ως αποτέλεσμα τον εμβολιασμό 619.582 βρεφών κάτω του ενός έτους στο Τσαντ κατά της πολιομυελίτιδας και άλλων ασθενειών, μεταξύ του Ιανουαρίου 2013 και του Ιουνίου 2014, αλλά και στην αγορά των 192 ηλιακών ψυγείων εμβολίων», δήλωσε εκπρόσωπος της UNICEF.

Ένα στα πέντε παιδιά στον κόσμο δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος και εκείνοι που μένουν πίσω, συνήθως ζουν σε απομακρυσμένες περιοοχές με περιορισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη. Τα παιδιά δεν εμβολιάζονται επειδή ζουν σε δυσπρόσιτες κοινότητες και περιθωροποιούνται από τη φτώχεια ή είναι απρόσιτα λόγω των συγκρούσεων.

Η υποστήριξη του Ολυμπιακού, του οποίου το φιλανθρωπικό έργο με μπροστάρη τον Πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ανήλθε στο 1,6 εκατ. ευρώ την περσινή χρονιά (από τον Αύγουστο έως το Μάιο) και πρόσφατα παρείχε περισσότερα από 3.000 γεύματα στους πρόσφυγες στην Ελλάδα, ήταν η μεγαλύτερη από οποιαδήποτε ομάδα στη χώρα και δείχνει τη συνεχιζόμενη επιθυμία να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close