Νεες αποκαλύψεις

Eνα ακόμα σοβαρότατο θέμα που αφορά σε μέλος της ΕΟΚ μπήκε στο κάδρο των αποκαλύψεων με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.
Οπως αποκάλυψε η Live sport ο γιος του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, Τηλέμαχος, έχει εργασιακή σχέση με την ΕΣΚΑ, ενώ έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία την Πάτρα.
Όπως αποκαλύπτει το συγκεκριμένο άρθρο, ο Υιός Τσαγκρώνης διατηρεί εργασιακή σχέση με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, αλλά φέρεται να διαμένει στην Πάτρα.
Μάλιστα στο εν λόγω θέμα αναφέρθηκε με τιτιβισμά του στο Twitter: Σπύρο πες ότι σε ένωση υπάρχει υπάλληλος που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του (ζει και εργάζεται σε άλλη πόλη από αυτή της Ένωσης) και πληρώνεται κανονικά. Λέω: δεν γίνεται ρε φίλε. Μου λέει: ρώτα τον Τσαγκρώνη. Αυτός ξέρει. Γενικέ μου, ξέρεις;».