ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύ περισσότερο από ένα τραπέζι…

Η εικόνα του να βλέπεις την ποδοσφαιρική σου ομάδα να βρίσκεται σύσσωμη, να απολαμβάνει ένα γεύμα, να χαμογελάει και να λέει κουβέντες είναι ότι πιο όμορφο, ειδικά στις ημέρες που διανύουμε και ειδικότερα στην χρονιά αυτή όπου το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή.

Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός έκανε το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό άλλωστε είναι μία κίνηση την οποία έχουμε δει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Όμως εφέτος, και με δεδομένη τη χρονική στιγμή, ήταν κάτι παραπάνω από ένα τραπέζι. Κι αποδεικνύεται πως και ο ίδιος ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλει το τμήμα του και του το παρέχει με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Το σημερινό τραπέζι ήταν ένα μήνυμα και εντός της ομάδας αλλά και εκτός αυτής. Η εικόνα της οικογένειας που βγάζει ο Ολυμπιακός μπορεί κάλλιστα να βγαίνει κάθε φορά ακόμη περισσότερο στο γήπεδο. Θυμηθείτε πόσες φορές ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ και όλοι οι παίκτες, και οι 11, μαζί και ο Προτό που κατέβαινε από την εστία, γίνονταν μία αγκαλιά, πήγαιναν στον πάγκο και πανηγύριζαν με τις φλέβες να πετάνε από το λαιμό τους. Αυτή την εικόνα είδαμε και σήμερα, με τη διαφορά ότι οι ποδοσφαιριστές δεν φόραγαν τα ερυθρόλευκα. Είχαν όμως μαζί τους το χαμόγελο.

Είπαμε δε, πως είναι περισσότερο από ένα τραπέζι που στέλνει και μηνύματα εκτός ομάδας. Ναι. Είναι.

Την στιγμή που σε άλλες ομάδες… “σφάζονται”, μαχαιρώνονται πισώπλατα και βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα διάλυσης, ειδικά όταν κάτι δεν πάει καλά! Όχι σε τραπέζι δεν θα άντεχαν να κάτσουν, όχι με χαμόγελο δεν θα καθόταν ο ένας δίπλα στον άλλο, αλλά ούτε… ζωγραφιστούς δεν θα ήθελαν να βλέπουν τους υπόλοιπους! Και επειδή το έργο το έχουμε ξαναδει, όταν κάτι δεν πάει καλά στους άλλους συλλόγους τα πράγματα καταρρέουν. Όταν πάνε καλά, μοιάζουν όλα ήρεμα. Μέχρι την πρώτη “στραβή” που θα κοστίσει!

Να λοιπόν η διαφορά του Ολυμπιακού… Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αναθάρρησε, πήρε τα πάνω του και τώρα κοντράρεται με την ΑΕΚ να γίνει κάτοικος κορυφής χωρίς να την… μοιράζεται. Τα δύσκολα πέρασαν για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Κι απέδειξαν πως έχουν το “μέταλλο” και την καρδιά του πρωταθλητή και πάντα θα το αποδεικνύουν. Οι υπόλοιποι δεν το έχουν κι αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button