ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

“Επιβάλλεται να συνεχίσουμε με νίκες”

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με νίκες στον  αγωνιστικό γολγοθά του Τσάμπιονς Λιγκ  στο Πόλο έν όψει του αγώνα με την Παρτίζαν ,αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στο osfp.gr , ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος και ο Κώστας Μουρίκης .

Αναλυτικά:

Θοδωρής Βλάχος

«Μετά την εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε κόντρα στη Μπρέσια, επιβάλλεται να συνεχίσουμε με νίκη στην έδρα μας απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι ανανεωμένος και προέρχεται από μια από τις καλύτερες ίσως σχολές του κόσμου, τη Σερβία. Η Παρτιζάν είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνουμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που σίγουρα θα έρθει να μας παρακολουθήσει και να ευχαριστηθούμε και εμείς τη νίκη».

Ο Κώστας Μουρίκης δήλωσε τα εξής: «Ξεκινήσαμε τη διοργάνωση με στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά το «διπλό» που πήραμε στη Μπρέσια. Θα εμφανιστούμε όπως πρέπει ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος πιστεύω θα έρθει στο κολυμβητήριο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button