ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπέγραψε στην Αρμάνι ο Γιανγκ

Η Αρμάνι Μιλάνο θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

 

Η Αρμάνι Μιλάνο θα αποτελέσει οριστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πάτρικ Γιανγκ.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ, μετά από μία απογοητευτική διετία στον Ολυμπιακό, όπου δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί μετά τον ερχομό του από την Γαλατασαράι σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο, αφού πέρασε επιτυχώς τις ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Με άμεση συνέπεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Ιταλούς που του προσφέρουν την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, η υπόθεση του Γιανγκ ήταν αρκετά περίπλοκη, αφού μέχρι χθες φαινόταν να «χαλάει» η μεταγραφή του στην ομάδα του ιταλικού Βορρά. Κι αυτό γιατί είχε μπει πολύ γερά στο κυνήγι του η παλιά ομάδα του, η Γαλατασαράι.

Όμως, ο 25χρονος άσος προτίμησε την προοπτική της Αρμάνι Μιλάνο την οποία όλα δείχνουν πως θα αναλάβει τις επόμενες μέρες ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button