ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

We keep on Dreaming το 45ο

Μία χρονιά ή οποία εύκολα χαρακτηρίζεται ως η πιο παράξενη της τελευταίας 20ετίας  έφτασε στο τέλος της και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 44ο Πρωτάθλημα. 

Πέντε προπονητές, γκρίνια μέσα στη σεζόν, αρκετά θέματα προς συζήτηση, απίστευτη κόντρα από τη λεγόμενη “εξυγίανση” αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένα .Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά. Και πιστέψτε μας ότι πολλούς τους “πόνεσε”.

Τόσο που έχουν “εφεύρει” απίστευτα πράγματα προκειμένου να του αφαιρέσουν βαθμούς. Και να γίνονται δηλώσεις  και να υπάρχουν καταγγελίες από ανθρώπους οι οποίοι θυμούνται πράγματα που έχουν συμβεί  αρκετές μέρες πριν αλλά τα θυμούνται με αργοπορία. Λες και λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση. Φοβερά πράγματα. Και μιλάμε για καταγγελίες από δύο παίκτες που έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ.  Αλλά ο Μπανανά που είπε ότι δεν έγινε κάτι μεμπτό τον άφησαν στην άκρη.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό τι να πει κανείς. Δεν θα σταθώ στο πάθος των παικτών του Παναιτωλικού.  ‘Επαιξαν απέναντι στον Πρωταθλητή και ήθελαν να δείξουν πράγματα. Και καλά έκαναν . Αυτό που ξεπερνάει την κατάσταση είναι οι αποδοκιμασίες στον Τσόρι Ντομίνγκες.

Ένα παίκτη-κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που σε όποιο γήπεδο πήγε γνώρισε την αποθέωση και τον σέβονται όλοι. Αλλά πλέον, έτσι όπως έχουν φτιάξει κάποιοι την κατάσταση, σε λίγο θα είναι ποινικό αδίκημα και να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό.

Επίσης, θα θέλαμε να αναφερθούμε στον Καρντόσο. 7 δοκάρια..Ούτε ένα ,ούτε δύο ,ούτε τρία. Σπουδαίος παίκτης, αλλά φέτος τίποτα δεν του βγήκε. Εχασε ευκαιρίες, το πάλεψε, αλλά πέραν δύο γκολ τίποτα. Θα πρέπει να σταθούμε όμως και πως οι προπονητές φέρθηκαν στον παίκτη αγωνιστικά. Η ομάδα είχε μάθει με τον Ιντέγε που ήταν πιο παίκτης ομάδας και όταν ο Καρντόσο έμπαινε μέσα ,δεν “ταιζόταν” σωστά. Μέχρι που ήρθε ο Λεμονής και ο παίκτης ένιωσε καλύτερα.Για πολλούς ο Παραγουανός θα πρέπει να φύγει. Ναι ,θα πω εγώ αν βρεθεί κάποιος καλύτερος .Μέχρι τότε, ο 34χρονος φορ, αν ξεκινήσει προετοιμασία ,μπορεί να θυμίζει τον κίλερ που όλοι ξέραμε.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button