ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πλήρωσε” χαμένες ευκαιρίες και Β ημίχρονο

Παίζοντας πολύ άσχημα στο Β ημίχρονο, δείχνοντας το κακό του πρόσωπο,δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πετύχει δύο γκολ , ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 στην  Τούμπα. Σπατάλησαν ευκαιρίες οι “ερυθρόλευκοι” στο πρώτο μέρος όπου εύκολα θα  μπορούσαν να προηγούνται με 0-2. 

 

O Oλυμπιακός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Λεάλι ,ενώ από δεξιά προς αριστερά βρέθηκαν οι Φιγκέιρας-Μποτία-Ρέτσος -Σισοκό. Αμυντικά χαφ οι Ρομαό -Ανδρούτσος και μπροστά τους ο Φορτούνης με τον Σεμπά στο…αριστερό φτερό τον Ελ Γιουνούσι στο δεξί και τον Ανσαριφάρντ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέσα στα πρώτο 10 λεπτό είχαν απωλέσει δύο μεγάλες ευκαιρίες ,πρώτα με τον Σισοκό, στο 3ο λεπτό ,από το γύρισμα του Ανσαριφάρντ ,με το σουτ του Γάλλου να καταλήγει σε κόρνερ,με τον Σάκχοφ να κάνειο προσπάθεια για τάκλιν αλλά άπλωσε το χέρι του με τον Κύζα να μην καταλογίζει, ως όφειλε την εσχάτη των ποινών και στη συνέχεια στο 7ο λεπτό,όταν από λάθος στην άμυνα του “Δικεφάλου” ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο με τον Κίπερ του ΠΑΟΚ να διώχνει.

Με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο,ο Ιρανός πήγε, στο 13, να “κρεμάσει” τον Γλύκο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Οσο πέρναγε ή ωρα ,το ματς ισορροπούσε με τον ΠΑΟΚ -πάντως-να απειλεί από λάθος του Ρέτσου και το σουτ του Κάμπος να φέυγει άουτ, στο 34, όπως και το σουτ του Ουάρντα ένα λεπτό μετά.

Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη, ο “Δικέφαλος” κατάφερε να σκοράρει, μόλις 8 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Ο Ουαρντά εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαλεζάς έπιασε την κεφαλιά , ο Λεάλι έδιωξε και ο Σακχόφ πήρε το ριμπάουντ για να στείλει με κοντινή προβολή τη μπάλα στα δίχτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει και το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση μιάς ώρας αγώνα. Ο Τσίμιροτ ,έβγαλε για τον Ενρίκε, κάθετη μπαλιά με τον Πορτογάλο να παίρνει τη μπάλα σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και να βγάζει τη σέντρα για τον Πρίγιοβιτς που σκόραρε το δεύτερο γκολ .

Ο Ολυμπιακός,ουσιαστικά, δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Μπέντο να μην βοηθάνε, τον Φορτούνη να είναι και πάλι εκτός ρυθμού και τη μπάλα να μη φτάνει εύκολα στον Ανσαριφάρντ καθώς ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει τους χώρους ,ενώ ο Κύζας είχε φροντίσει καθόλη τη διάρκεια του ματς να χαρίζεται στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του “Δικεφάλου” ενώ έδινε για πλάκα κάρτες στους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Κρέσπο, Μάτος, Μαλεζάς(78 Λέοβατς)- Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε(65′ Μυστακίδης), Κάμπος(73 Κάτσε) , Πρίγιοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Λεάλι-Φιγκέιρας-Σισοκό-Μποτία-Ρέτσος-Ανδρούτσος(63 Μάρτινς)-Ρομαό-Φορτούνης-Σεμπά-ΕλΓιουνούσι(67 Μανθάτης) -Ανσαριφάρντ(79 Καρντόσο)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button