ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκαναν πλάκα!

Με καταπληκτική εμφάνιση η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού συνέτριψε με 19-3 την Λιλ κι έκανε εντυπωσιακό «ποδαρικό» στις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

 

Σε παράσταση για ένα  ρόλο μετέτρεψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού το πρώτο της φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι για την φάση του τρίτου προκριματικού ομίλου της LEN Euroleague!

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας διέσυραν με το εκκωφαντικό 19-3 την Λιλ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»  στην πρεμιέρα του τρίτο ομίλου κάνοντας ιδανικό «ποδαρικό» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με φόντο την πρόκριση στο Final-4 και την διεκδίκηση της ευρωπαϊκής κορυφής

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη από τα πρώτα λεπτά μπήκαν με διάθεση να .. καθαρίσουν από νωρίς  νωρίς το ματς και μάλιστα το πρώτο οκτάλεπτο, βρήκε τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 5-1.

Με «όπλο» την πολύ πιεστική άμυνα, αλλά και την επιθετική τους πολυφωνία οι πρωταθλήτριες δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις Γαλλίδες να ελπίζουν σε κάτι θετικό.

Με τις Αβραμίδου, Ασημάκη, Μπιανκόνι (δις), και Μαργαρίτα Πλευρίτου να … πυροβολούν, ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 5-1, φανερώνοντας από πολύ νωρίς τις άγριες διαθέσεις του.

Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στην δεύτερη περίοδο. Με την Μπιανκόνι να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα και τις Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου να πετυχαίνουν άλλα δύο γκολ, το πρώτο μέρος βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με το εκκωφαντικό 9-1 και ουσιαστικά να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στην συνέχεια της αναμέτρησης.

Παρά την μεγάλη διαφορά που πήραν στο σκορ, οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν να είναι το ίδιο σοβαρές και συγκεντρωμένες και στις δύο πλευρές της πισίνας., Με τις Μαργαρίτα Πλευρίτου, Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη και Μπιανκόνι να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Ολυμπαικός έκλεισε την τρίτη περίοδο στο 13-2!

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η Σμιτ με πανέμορφο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 14-2, για να ακολουθήσουν δύο ωραία γκολ από την Έμολο για το 16-2.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου με το τρίτο της προσωπικό τέρμα έγραψε το 17-2, για να ακολουθήσει το πέμπτο γκολ από την εκπληκτική Μπιανκόνι για το 18-2, οι Γαλλίδες μείωσαν σε 18-3 με τη Γκάο, ενώ το τελικό 19-3 διαμόρφωσε η Σώρα

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-0, 4-1, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Μπιανκόνι 5, Αβραμίδου 3, Πλευρίτου Μ. 3, Ασημάκη 2,. Μανωλιουδάκη 2, Έμολο 2, Σμιτ, Σώρα.

Το Redaroume.gr  θας σας ενημερώση έγκαιρα για την αναμέτρηση του άλλου αγώνα της πρεμιέρας του ομίλου ανάμεσα σε Ντουραϊσβάρος και Ουτρέχτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button