Σιούτη: «Καταφέραμε ένα μεγάλο στόχο για φέτος»

Η διεθνής αμυντικός του Θρύλου Χριστίνα Σιούτη μετά την νίκη επί της Σαμπαντέλ με 10-8 και την πρόκριση στο Final-4 του Champions League στην Μάλτα, δήλωσε ότι κατάφεραν ένα μεγάλο στόχο για φέτος το πιο σημαντικό να περάσουν στο Final-4 πως στόχευαν στην καλή άμυνα, αλλά και πως αν είναι συγκεντρωμένες έχουν τρομερή άμυνα ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν δίπλα τους.
Η Χριστίνα Σιούτη στο Redaroume:
Πολύ μεγάλη πρόκριση στο Final-4 του Champions League, πως νιώθεις:
«Είμαι πολύ χαρούμενη, καταφέραμε ένα μεγάλο στόχο για φέτος το πιο σημαντικό να περάσουμε στο Final-4, κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι υπήρχαν σημεία που δεν παίζαμε καλά αλλά αυτό συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι το περιμέναμε, τώρα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε ξεκινάμε τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος πρέπει να συγκροτηθούμε εκεί και έχουμε χρόνο μέχρι το Final-4».
Δύο μεγάλες νίκες απέναντι στην Σαμπαντέλ την περσινή φιναλίστ της Ευρώπης, ποια στοιχεία ήταν αυτά τα οποία έφεραν αυτές τις δύο νίκες:
«Σίγουρα στοχεύαμε στην καλή άμυνα κάτι που κάναμε μέσα στα παιχνίδια, δεχθήκαμε πολύ λίγα γκολ για τέτοια ομάδα και είναι μια ομάδα που σκοράρει αρκετά αυτό βασικά».
Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο Final-4, ώστε να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο:
«Όλα ξεκινάνε από την άμυνα νομίζω, αν είμαστε συγκεντρωμένες έχουμε τρομερή άμυνα, και αυτό πιστεύω θα μας δώσει όσες νίκες χρειαζόμαστε για να φτάσουμε ψηλά».
Και σίγουρα και με πολύ σημαντική βοήθεια από τον κόσμο σε ένα ακόμα παιχνίδι:
«Ναι εννοείται, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που ο δεύτερος αγώνας που μας δίνει και την πρόκριση θα ήταν εδώ, θέλουμε να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας τον ευχαριστούμε πολύ που είναι δίπλα μας και πραγματικά μας δίνει πολύ δύναμη».
ΛΙΝΑ ΠΡΑΣΣΑΚΗ





