Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Μπάνιστερ [pics]

Το πρώτο… σερβίς στις μεταγραφές για το βόλεϊ γυναικών έκανε ο Θρύλος. Καθώς την Τετάρτη το μεσημέρι ανακοίνωσε την Αμερικανίδα διαγώνια. Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Μπάνιστερ.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τέιλορ Μπάνιστερ. Η Αμερικανίδα διαγώνια (7/9/1999, 1,96μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».
Αυτή είναι η Τέιλορ Μπάνιστερ
Θεωρείται μία από τις κορυφαίες διαγώνιες στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή. Μετά το κολεγιακό πρωτάθλημα, με το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα (2017-21), ξεχώρισε για μια τετραετία στην Ουγγαρία, με την Βάσας, κατακτώντας μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα. Ακόμα, αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στην Πολωνία, με τη φανέλα της Ρεζόφ, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις (καλύτερη σέρβερ του πρωταθλήματος Πολωνίας). Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» η Μπάνιστερ.
Οι προηγούμενες ομάδες της Μπάνιστερ
- 2025-26 Ρσεσζόφ (Πολωνία)
- 2021-25 Βάσας (Ουγγαρία)
- 2017-21 Πανεπιστήμιο Λουιζιάνα (ΗΠΑ)
Οι τίτλοι της Μπάνιστερ
- 4 Πρωταθλήματα Ουγγαρίας
- 4 Κύπελλα Ουγγαρίας
- 1 MEVZA
- 1 MEVZA Super Cup
- 1 Super Cup Πολωνίας
View this post on Instagram
Τα ατομικά βραβεία της Μπάνιστερ…
- Καλύτερη σέρβερ του πρωταθλήματος Πολωνίας (2025-26)
- Καλύτερο σκόρερ του MEVZA Super Cup (2024-25)
- MVP του MEVZA Super Cup (2024-25)
- Καλύτερη επιθετικός του MEVZA Super Cup (2024-25)
- Καλύτερη διαγώνιος του πρωταθλήματος Ουγγαρίας (2024-25)
- MVP του πρωταθλήματος Ουγγαρίας (2023-24)
- Καλύτερη σέρβερ του Κυπέλλου Ουγγαρίας (2023-24)
- MVP του πρωταθλήματος Ουγγαρίας (2022-23)
- MVP του Κυπέλλου Ουγγαρίας (2022-23)
View this post on Instagram





