ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Προτάθηκε ο Ντεπάι σε Ολυμπιακό Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ο 32χρονος διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στους εκπροσώπους του ελληνικού Big-4.

Έντονη φαίνετια να είναι η κινητικότητα που επικρατεί στον Ολυμπιακό σe μεταγραφικό επίπεδο.

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της, με τους «Ερυθρόλευκους» να δείχνουν αποφασισμένοι να καλύψουν τη διαφορά των πέντε βαθμών από την ΑΕΚ με φόντο την κατάκτηησ του τίτλου, ωστόσο αυτή η παράμετρος δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται από τώρα η απαραίτητ προεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έντονο ενδιαφέρον για τον Μέμφις Ντεπάι, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος. Όπως αναφέρει ο Εκρέμ Κονούρ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στο επονομαζόμενο «Big 4» της Stoiximan Super League: ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!
Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι «αιώνιοι» και οι «δικέφαλοι» έχουν λάβει κρούσεις για τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Κορίνθιανς, αλλά αυτή τη στιγμή επιθυμεί να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα λόγω ρήξης στις σχέσεις του με τη διοίκηση της ομάδας. Ο 32χρονος έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, με Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λιόν, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, μετρώντας 192 γκολ και 111 ασίστ σε όλες τις ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button