ΠΟΛΟ

Απέναντι στον Πανιώνιο οι «ερυθρόλευκοι»

Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Νόβι Μπέογκραντ με 12-10 για την 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League, η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά στις 17:00 (MEGA News) για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης  της Water Polo League, έχοντας ως στόχο την νίκη.

Ο διεθνής περιφερειακός του θρύλου Βαγγέλης Πούρος ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε, ότι είναι σημαντικό η νίκη να έρθει μέσα από μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας, και για την δύσκολη συνέχεια που έπεται.

Δηλώσεις:

Βαγγέλης Πούρος: «Το ματς με τον Πανιώνιο είναι μια καλή ευκαιρία να ανακτήσουμε τον υψηλό ρυθμό που έχουμε ως ομάδα και να επανέλθουμε στις νίκες. Είναι σημαντικό, η νίκη να έρθει μέσα και από μια πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας και για την δύσκολη συνέχεια που έπεται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button