Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημίων του Θρύλου!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημίων του Θρύλου για το Σαββατοκύριακο (07-08/3) σε Βόλεϊ Χάντμπολ και Μπάσκετ.
ΒΟΛΕΪ
Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τα «ερυθρόλευκα» τμήματα της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, με αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ.
Το Σάββατο (07/03), οι Παίδες θα υποδεχθούν στις 10:30 τον ΓΣ Ηλιούπολης στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Στις 15:30, στο ίδιο γήπεδο, οι Κορασίδες θα αντιμετωπίσουν τον ΓΣ Πετρούπολης.
Την Κυριακή (08/03), οι Παγκορασίδες Α, Β και Γ αγωνίζονται εκτός έδρας. Οι Παγκορασίδες Α θα αντιμετωπίσουν στις 10:00 τον ΠΟΚ Έσπερος στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως. Στις 13:00, οι Παγκορασίδες Γ θα αναμετρηθούν με τον ΑΣ Ίκαρος Καλλιθέας στο 1ο Ειδικό Δημοτικό, ενώ στις 18:30 οι Παγκορασίδες Β θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΝΣ Μίλων στο κλειστό «Δημήτρης Ράπτης».
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται για τα τμήματα της Ακαδημίας χάντμπολ του Ολυμπιακού το προσεχές Σαββατοκύριακο (07-08/03), με τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΕΣΧΑ.
Το Σάββατο (07/03), οι Παμπαίδες Β του Ολυμπιακού θα υποδεχθούν τον Α.Σ. Ηλιούπολης στο μπαλόνι του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 12:00. Στις 15:00 της ίδιας ημέρας, οι Παγκορασίδες Β θα αγωνιστούν εκτός έδρας στο κλειστό της Νίκαιας απέναντι στον ΓΝΟΝ Άρης.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή (08/03), όταν στις 14:00 οι Παγκορασίδες Α θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΓΝΟΝ Άρης στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Η Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού επιστρέφει στη δράση το Σαββατοκύριακο 7–8 Μαρτίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ.
Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινά το Σάββατο (07/03), με την ομάδα Κορασίδων να υποδέχεται τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στις 20:00 στο ΣΕΦ (αίθουσα 5).
Την Κυριακή (08/03), οι Παγκορασίδες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό Αγίου Δημητρίου, με ώρα έναρξης τις 09:15.
Αργότερα μέσα στην ημέρα, στις 16:15, συνεχίζεται και το τουρνουά Legacy U15. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ (αίθουσα 6) τον Πρωτέα Βούλας.




