ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: «Μάχη» για την πρόκριση

Λοιπόν, το ζευγάρι του περσινού τελικού Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, συνθέτει εκείνο για τον αποψινό (20:00),  δεύτερο ημιτελικό του Final-4. Μιας και Θρύλος και Πανιώνιος είναι ξανά αντίπαλοι. Ειδικότερα με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ολυμπιακός: «Μάχη» για την πρόκριση.

Η μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό

Πράγματι, ο περσινός νικητής Ολυμπιακός (σ.σ.: νίκησε 3-2 στον τελικό στην Κοζάνη) αντιμετωπίζει τον περσινό φιναλίστ Πανιώνιο. Για ακρίβεια το αποψινό είναι το τέταρτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων… Καθώς προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις τους για την Volley League Γυναικών (σ.σ.: η κάθε ομάδα νίκησε 3-1 στην έδρα της). Όπως και το Super Cup στις 23/12 στην Κηφισιά. Πιο συγκεκριμένα, εκεί επικράτησε 3-2 η ομάδα της Νέας Σμύρνης και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ενώ οι «κυανέρυθρες» στην 3η. Επομένως είναι αρκετά πιθανό να κοντραριστούν και στα ημιτελικά των playoffs της Volley League Γυναικών. Ακόμα, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων στον θεσμό (11 συνολικά). Μεταξύ άλλων στα θετικά για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πώς θα έχει στη διάθεση του, μετά από αρκετές εβδομάδες, την Ιταλίδα πασαδόρο Ντι Ιούλιο. Ολυμπιακός: «Μάχη» για την πρόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button