Γουόρντ: «Μπορώ να περάσω και μέσα από τοίχο για τον Μπαρτζώκα!»

Την τεράστια εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του προπονητή του εξέφρασε δημόσια ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Τον απόλυτο σεβασμό που τρέφει στον Γιώργο Μπαρτζώκα εξέφρασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Τάισον Γουόρντ σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Euro Insiders.
Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό και έδειξε διάθεση να θυσιαστεί γι’ αυτόν.
«Συζητήσαμε αρκετά στο τέλος της περασμένης σεζόν. Έπρεπε να πάρω την απόφαση για το πού θα πάω. Έβαλε σε προτεραιότητα αυτό που ήταν το καλύτερο για μένα. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Ήθελα να πάω εκει που θα ήταν το καλύτερο για μένα. Αυτό το μέρος ήταν για μένα. Ο τρόπος που παίζει η ομάδα, ο προπονητής. Βλέπεις ότι νοιάζεται. Αν δω ότι νοιάζεσαι για μένα, θα περάσω μέσα από τοίχο για σένα. Αν δω ότι δεν νοιάζεσαι πως θα δουλέψω σκληρά; Η ενέργεια ήταν εκεί (για τον Ολυμπιακό). Και αυτό σεβάστηκα στην κατάσταση. Μου είπαν τι θα κάνω, πώς θα ταιριάξω στην ομάδα. Είμαι τύπος που θέλω να ξέρω τι θα συμβεί. Αν έρθω και είναι να κερδίσω μια θέση, άσε με να το ξέρω. Αυτό που εκτίμησα ήταν η ειλικρινής επικοινωνία», ανέφερε ο Γουόρντ.





