«Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να δώσει 10 εκατ. ευρώ στην Κρουζέιρο για τον Πράτες»

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ οι Πειραιώτες φέρονται να είναι στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου αμυντικού.
Τη στιγμή όπου μετράμε αντίστροφα πλέον για την έλευση του νέου έτους, είναι απόλυτα φυσικό τα μεταγραφικά σενάρια με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό, να δίνουν και να παίρνουν!
Με τις αναφορές τουρκικών ΜΜΕ να εμπλέκουν τους νταμπλούχους Ελλάδας με τον Κάουα Πράτες.
Ο Τούρκος ρεπόρτερ Εκρέμ Κονούρ ποστάρισμά του στο «Χ», αναφέρεται στην περίπτωση του 17χρονου αριστερού μπακ της Κρουζέιρο, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του με ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ!
Ο νεαρός αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος, ο οποίος ξεχωρίζει τόσο ως μπακ, όσο στη θέση του κεντρικού αμυντικού, φέρεται πως έχει απασχολήσει αρκετούς μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, καθώς, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τόσο η Νάπολι και η Γιουβέντους, όσο και η Πόρτο και η Μπενφίκα, εξετάζουν την περίπτωσή του!
Ο διεθνής μπακ με τις μικρές εθνικές της «σελεσάο» θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του, μετρώντας φέτος 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Κρουζέιρο.
https://x.com/Ekremkonur/status/2005209923140083856/photo/1




