ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γκέλα» για το Μαρόκο με βασικό τον Ελ Κααμπί

Στην πρώτη απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε το Μαρόκο με αντίπαλο το μαχητικό Μάλι. Με τους διοργανωτές να μένουν στο 1-1 και να αποτυγχάνουν να κλειδώσουν από τώρα την πρόκριση τους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι διοργανωτές έφτασαν τους 4 πόντους στον α’ όμιλο και ακόμη είναι στο χέρι τους η υπόθεση πρόκριση. «Γκέλα» για το Μαρόκο με βασικό τον Ελ Κααμπί.

Βασικός με το Μαρόκο ο Ελ Κααμπί

Το Μάλι αντιστάθηκε και απαγόρευσε να γίνει κάτι τέτοιο, διατηρώντας παράλληλα και τις δικές του ελπίδες ολοζώντανες με τον υπέρ – πολύτιμο βαθμό που πήρε. Οι Μαροκινοί με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο αρχικό σχήμα προηγήθηκαν στο 45’+5’ με το εύστοχο πέναλτι του Μπραχίμ Ντίας έπειτα από ανόητο χέρι που έκανε στην περιοχή ο Ντιαμπί.

Το Μάλι βρήκε απάντηση με τον ίδιο τρόπο στο 64ο λεπτό, όταν ο Σιναϊόκο εκτέλεσε σωστά για το 1-1 και παρά τις προσπάθειες και τον μόχθο της ομάδας του Ρεγκραγκί, το Μαρόκο δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη. «Γκέλα» για το Μαρόκο με βασικό τον Ελ Κααμπί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button