Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στο ΔΑΪΣ

Πράγματι, ο Ολυμπιακός μπαίνει τη Δευτέρα στο Κύπελλο Ελλάδας. Ειδικότερα για τον πρωταθλητή το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός έδρας ματς. Μιας και θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (18:30), εκτός έδρας, τον Δούκα. Πιο συγκεκριμένα, με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στο ΔΑΪΣ.
Η πρόκριση του Ολυμπιακού περνά από το ΔΑΪΣ
Βέβαια για την ομάδα του Ρικάρντο Τριλίνι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα θα είναι οι απουσίες. Γιατί υπάρχει αυτή του Σάκη Παπάζογλου που είχε τραυματιστεί στο ματς του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αν και μπήκε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος για να μπορέσει να αγωνιστεί. Επιπλέον, το νέο πρόβλημα προέκυψε από το ταξίδι των προηγούμενων ημερών στη Βόρεια Ελλάδα.
Καθώς ο Μιχαηλίδης έσπασε τη μύτη του. Πιο συγκεκριμένα μετά την επιστροφή στην Αθήνα του έγινε ανάταξη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 ημέρες. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και άλλα θεματάκια. Κατά συνέπεια, ο Ιταλός προπονητής του θα επιλέξει ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας για τον αγώνα με τον Δούκα. Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στο ΔΑΪΣ.





