ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για διεύρυνση του νικηφόρου του σερί ο Θρύλος!

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη σπουδαία νίκη επί της Παρτίζαν ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Καρδίτσα όπου επιζητά το «6Χ6» στην Stoiximan GBL. (13:00, ΕΡΤ-2).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» ακατάπαυστα για τον Ολυμπιακό!
Πριν καν συμπληρωθούν 40 ώρες από την τεράστια σε αξία νίκη επί της Παρτίζαν με 80-71 για την Ευρωλίγκα, η οποία επέτρρψε στους «ερυθρόλευκους» να αναρριχηθούν στο 6-3, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στρέφουν την προσοχή τους στην Stoiximan GBL όπου το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχονται την Καρδίτσα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής (13:00, ΕΡΤ-2).

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αποσκοπούν να δώσουν μία ακόμη μπασκετική παράσταση και να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες στο παρκέ του ΣΕΦ απέναντι στη θεσσαλική ομάδα, ώστε να φτάσουν στην έκτη διαδοχική τους νίκη στην Basker League που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε μία αναμέτρηση όπου ο Κίναν Έβανς θα πραγματοποιήσει – όπως όλα δείχνουν – τη παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε παιχνίδι Πρωταθλήματος.

Με τον θρύλο παράλληλα να προετοιμάζεται ενόψει της τέταρτης φετινής Διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις Κάουνας (2/11, εντός) και Αρμάνι Μιλάνο (14/11 εκτός)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button