Ολυμπιακός: Ιστορικό ματς και νέα νίκη

Πράγματι, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν το «2/2» στην φετινή Α2 κατηγορία Γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που έχει Νεάνιδες και Κορασίδες ως παίκτριες, έδειξε ξανά πολύ καλά στοιχεία. Ειδικότερα η άμυνά της ήταν ξανά στο δυνατό της στοιχείο. Για να επικρατήσει 28-23 της Άνοιξης Διονύση στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ. Ολυμπιακός: Ιστορικό ματς και νέα νίκη.
Ιστορική ματς και νέα νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Λοιπόν, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τα ηνία στο σκορ από το δεύτερο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Επιπλέον κατάφεραν να το διατηρήσουν ως το φινάλε. Ειδικότερα μέσα από την καλή τους άμυνα. Μιας και δέχθηκε μόλις 10 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πέντε σε κάθε τέταρτο του. Επιπλέον, βρέθηκαν και στο +4 (11-7) στο 20ό λεπτό. Για να λήξει το πρώτο μέρος 12-10.
Αν και η Άνοιξη Διονύσου ήταν πιο ανταγωνιστική ως το 45ο λεπτό, όταν και πλησίασε στο γκολ (17-16), η συνέχεια ήταν διαφορετική. Μιας και οι νεαρές «ερυθρόλευκες» μέσα από την άμυνά τους, «έχτισαν» διαφορά. Για να προηγηθούν 21-17 στο 50ό λεπτό και στο φινάλε να επικρατήσουν με +5, 28-23. Ολυμπιακός: Ιστορικό ματς και νέα νίκη.
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-3, 8-5, 11-7, 11-7, 12-10 (ημιχ.) 14-12, 16-14, 17-16, 21-17, 24-19, 28-23.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Ανδριώτη, Πασχαλούδη 3, Ωρολογά 5, Σιγάλα, Τεμπέλη, Σιτζάκη 5, Ρέμμα 11, Ριζογιάννη 3, Σελημάι 1, Βεντούρη, Μπονέλη, Χαρχαλάκη, Σκουτέρη, Μαρία Αθανασιάδη, Νικολοπούλου, Μάρθα Αθανασιάδη.
ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Κωνσταντίνος Κότσιρας): Σαββουλίδου, Κορκολή, Χαλά, Μανδαμαδιώτη 3, Μετάι 1, Μάστορη 1, Λουκάτου, Βερβέρη, Στρούζου, Ψαριώτη 4, Φαντάγμα, Τσαμαλή, Γρηγορομιχελάκη, Χριστίνα Μπρεάνου 7, Καββαδία 2, Μαρία-Καλλιόπη Μπρεάνου 5.
- Διαιτητές: Δρακόπουλος – Μπράμου, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 0/0-3/3.





