ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καβάνα: «Νιώθω την ομάδα πολύ δυνατή»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ μίλησε ο Μαξιμιλιάνο Καβάνα. Ειδικότερα μετά τα δύο φιλικά με τον Φοίνικα στη Σύρο. Ο διεθνής Αργεντινός πασαδόρος του Θρύλου εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν. Καβάνα: «Νιώθω την ομάδα πολύ δυνατή».

Ο Καβάνα έκανε την πρώτη αποτίμηση για τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, ο νέος πασαδόρος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι πολύ ωραία, που έπαιξα τα πρώτα μου ματς με τη νέα μου ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτά τα ματς, ώστε να αρχίσουμε να… βρισκόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να αποκτούμε χημεία. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας μας, παίξαμε τα πρώτα μας φιλικά και νιώθω πολύ καλά. Το ίδιο και η ομάδα, διότι δείξαμε πολύ καλά στοιχεία.

Σκεφτείτε, ότι δεν έπαιξαν ούτε ο Τζούριτς, ούτε ο Νεντέλκοβιτς. Οπότε, η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη, τόσο στο μπλοκ όσο και γενικά, όταν αγωνιστεί με όλους τους παίκτες. Πάντως, από την πρώτη στιγμή, νιώθω την ομάδα πολύ δυνατή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ενωμένοι, ώστε να φτάσουμε το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button