ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μέσα» ο Γουόρντ εκτός ο ΜακΚίσικ με Καρδίτσα

Την εξάδα των ξένων που θα αποτελέσουν τις λύσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αποψινό ημιτελικό κόντρα στους Θεσσαλούς ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη διεξαγωγή του αποψινού εναρκτήριου επίσημου αγώνα ενόψει της νέας σεζόν όπου βρίσκει τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Καρδίτσα (20:30, ΕΡΤ-2) στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της βραδιάς για το Σούπερ Καπ.
Με την πειραϊκή ΚΑΕ να ανακοινώνει την εξάδα των ξένων που θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο του Super Cup που διεξάγεται στη Ρόδο.

Εκτός έμεινε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αν και η λίστα αφορά μόνο τον ημιτελικό. Σε περίπτωσης πρόκρισης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές.
Αναλυτικά η εξάδα ξένων του Ολυμπιακού: Σέιμπεν Λι, Εβάν Φουρνιέ, Τάισον Γουόρντ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντόντα Χολ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button