Έριξε… άγκυρα στο Λιμάνι η Άντριους

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Αυστραλέζα περιφερειακή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για λογαριασμό της Κυπελλούχου ομάδας πόλο Γυναικών.
Οριστικά με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν η Άμπι Άντριους.
Με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (9/7) την επέκταση της συνεργασίας του με την διεθνή Αυστραλέζα.
Εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί εκτενώς στο Redaroume.gr
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άμπι Άντριους. Η διεθνής Αυστραλή περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».
Η δήλωση της Άμπι Άντριους
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που υπέγραψα ξανά με τον Ολυμπιακό και παραμένω εδώ, τη σεζόν 2025-26. Ερωτεύτηκα τον σύλλογο και την ομάδα και ήταν ένα μέρος στο οποίο ήθελα να συνεχίσω! Ανυπομονώ να… επιτεθούμε τη νέα σεζόν και ελπίζω, να λυτρωθούμε».