Ολυμπιακός Κ15: Την «πάτησε»!

Πράγματι, υπάρχουν ματς για γερά νεύρα. Αλλά και με απίθανες ανατροπές. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται το ματς του Θρύλο με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα Παίδων. Ολυμπιακός Κ15: Την «πάτησε».
Η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού την «πάτησε»
Διότι το εξ’ αναβολής ματς για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15 είχε πολλές ανατροπές. Καταρχάς, στο 25′ ο Αλμπάνης πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια, μέσα σε δέκα λεπτά, ο Θρύλος το έφερε… τούμπα. Διότι ο Καψιώτης στο 30′ αξιοποίησε την ασίστ του Μούχαλη. Κατόπιν, στο 35′ ο δημιουργός έγινε σκόρερ και έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 2-1. Ωστόσο το αντίστροφο έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο Αθανασόπουλος στο 70′ πέτυχε το 2-2. Μετά, στο 76′, ο Αλμπάνης διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό. Ολυμπιακός Κ15: Την «πάτησε».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 (Τ. Πάντος): Πετρίδης, Κόλτσα, Ανυφαντής (70′ Τσιάβος), Ζορμπάς, Κωνσταντακόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιάμπος (70′ Αθανασίου), Ντόκα (50′ Αγιοβλασίτης), Μούχαλης (60′ Σπυράκος), Ζενελάι, Καψιώτης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ15: Κυριαζής, Μπρούνος, Τσάπαλης, Ντελής (76′ Φαρμάκης), Ασπρογιάννης, Τσατσαράγκος, Κονδύλης (50′ Σαλαγιάννης), Αθανασόπουλος, Αλμπάνης, Παστρωμάς (50′ Κολτσίδας), Ζώης (61′ Τσάκος).