Άνετη νίκη επί του Ιωνικού [Video]

Στις 29 Μαρτίου του 1998 ο Ολυμπιακός λύγισε με 2-0 τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ των Αλέξη Αλεξανδρή και Ίλια Ίβιτς συνεχίζοντας την κούρσα του προς την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος της νέας δυναστείας του.
Με μία εύκολη επικράτηση επί του Ιωνικού με 2-0 συνδέεται χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.
Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται κιόλας 27 χρόνια από την 29η Μαρτίου του 1998 όταν ο Θρύλος είχε υποτάξει με 2-0 την ομάδα της Νεάπολης στο ΟΑΚΑ χάρη σε τέρματα των Αλέξη Αλεξανδρή (7′) και Ίλια Ίβιτς (73′) κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος της νέας δυναστείας του.
Με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί και να χάνει σωρεία πολλών ακόμη ευκαιριών, ώστε να φτάσει τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα!
Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video