Τριλίνι: «Τιμή που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγη ώρα, ο Ρικάρντο Τριλίνι είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ειδικότερα ο Ιταλός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Για την ακρίβεια, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Θρύλου. Τριλίνι: «Τιμή που ήρθα στον Ολυμπιακό».
Οι πρώτες δηλώσεις του Ρικάρντο Τριλίνι
«Είναι τιμή μου, που εντάσσομαι στην οικογένεια αυτού του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός είναι σύμβολο του αθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη! Είμαι ενθουσιασμένος με την ιδέα να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ, γύρω από τον αθλητισμό. Δεν είναι εύκολο να αναλάβεις μια ομάδα τρεις μήνες πριν από το τέλος της σεζόν.
Ωστόσο, είμαι πολύ σίγουρος, ότι μπορώ να βελτιώσω την τρέχουσα κατάσταση, εκμεταλλευόμενος αυτή την ευκαιρία να γνωρίσω τους παίκτες σε βάθος και να βάλω τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Αυτή η σεζόν ήταν καταπληκτική για μένα. Μετά το μεγάλο επίτευγμα της Εθνικής Ιταλίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα ήθελα να ζήσω επιτυχίες και με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω, ότι η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός μου θα εμπνεύσουν όλους τους παίκτες μου».