«Φαινόμασταν χωρίς ενέργεια»

Λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο ματς με τη Νόβι. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» υστέρησαν κατά πολύ στο κομμάτι της επίθεσης. Έτσι ήρθε η ήττα στο Παπαστράτειο με 5-8. Γιατί ο Κυπελλούχος Ελλάδας δεν ήταν άκρως ανταγωνιστικός ως το φινάλε. Ειδικότερα, όπως εξήγησαν και ο Κόλιανιν και ο Κάκαρης, υπήρχε ένα θέμα. «Φαινόμασταν χωρίς ενέργεια».
Οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν
«Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, φαινόμασταν χωρίς ενέργεια, κάτι που είχαμε σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Νόβι, γιατί ήρθαν κατάλληλα προετοιμασμένοι και έπαιξαν το παιχνίδι τους. Μας στοίχησε στην ράχή που δεν σημειώσαμε κάποιο γκολ, για να παίξουμε πιο ελεύθερα. Προχωράμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πιστεύω, ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και πιο καλοί».
Οι δηλώσεις του Κώστα Κάκαρη
«Μας έλειψε η αποφασιστικότητα στην επίθεση. Μιας και στο αμυντικό μας παιχνίδι πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Είχαμε μείνει χαμηλά στο σκορ, μέχρι το τέλος. Το πρόβλημα μας ήταν η αποφασιστικότητα στην επίθεση και το σουτ. Πάμε τώρα για τα επόμενα παιχνίδια, ο στόχος μας είναι η πρόκριση στο Final-4 και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα στο Παπαστράτειο, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους με το να κερδίσουμε. Κάθε φορά που βρίσκονται στο πλευρό μας, μας δίνουν παραπάνω κίνητρο για να κερδίσουμε».